Форум без кворум

Предложения и проблеми, свързани с развитието на форума

Модератор: goro

Форум без кворум

Мнениеот AYB » Вто Сеп 29, 2009 7:13 pm

Чудя се, защо въпреки големият брой регистрирани потребители пишат само двама-трима?!
Изображение
Аватар
AYB

Re: Форум без кворум

Мнениеот goro » Сря Сеп 30, 2009 9:22 pm

Тази вечер точно си говорихме в клуба. А иначе всички четат. Вижте само всеки раздел колко пъти е отварян. Там всяко преглеждане се регистрира.
Аватар
goro
Site Admin

Мнениеот Меги » Чет Окт 01, 2009 12:45 pm

Ами постничко е, така е. :oops: Но както написах и в другата тема по този въпрос - не всеки може да е непрекъснато он-лайн и да дава мнение по всеки въпрос. Всеки пише когато има време и какво да каже.
Пък и вие сам знаете какви проблеми имаше с вируси и така нататък. Как да бъде активен човек, който се е засилил да напише или прочете нещо, и на монитора му се появява съобщение, че форума е недостъпен, защото е заразен с вируси?!? За съжаление този проблем продължи доста време, и аз съм сигурна, че доста хора сме загубили по тази причина. Както и теми и снимки от различни събития, на които сме присъствали. :cry:
Надявам се, че оттук нататък този проблем ще отпадне и постепенно форумът ще стане мястото, на което ще се срещаме все по-често. :)
Поздрави на всички - пишещи и само четящи братя и сестри :wink: :)
Изображение
Аватар
Меги

Мнениеот nickinight » Вто Окт 13, 2009 7:13 am

Наистина всички четат, но напоследък все по малко хора пишат.
Липсата на достатъчно активност може да е породена от различни причини.
Но една препоръка ще си позволя да отправя. Командните бутони в панелите за управление на форума и някои менюта са с английски надписи. Някои колеги изпитват затруднение с английския и трудно могат да се ориентират в менютата. Ако е възможно да се кирилизират командните бутони и менютата. Това може би ще провокира малко повече активност.
nickinight

Мнениеот evgeni » Вто Окт 13, 2009 10:17 am

Съгласен съм. Добре е да се кирилизират, ако е възможно.
kiril ми е споменавал, че не може да се оправи с англ . бутони
Изображение
Аватар
evgeni

Мнениеот goro » Вто Окт 13, 2009 4:07 pm

Може би една от причините е, че когато искат за впишат мнение, натискат бутона "SAVE", а трябва да се натисне "SUBMIT". Такъв проблем вече беше възникнал и се обърнаха към мен по скайпа. След 5 минути стана ясно и проблема отпадна.
Аватар
goro
Site Admin

Мнениеот Markiz » Пон Апр 08, 2013 11:03 am

Здравейте.Понеже няма какво да правя реших да преброя колко от регистрираните ПОТРЕБИТЕЛИ нямат написана и буква във форума,ами ,повече от половината(181) не са посмели да драснат и еди ред.Нима тези потребители нямат свое мнение което да споделят? :?: :x :idea:
Аватар
Markiz

Мнениеот goro » Вто Апр 09, 2013 8:16 am

Тъй като редовно следя посещенията във форума, трябва да споделя, че няма минута, в която да няма читатели в него. За съжаление обаче, пишещите хора са доста малко. Повечето предпочитат да консумират информация без да споделят свои мнения и впечатления. Но това не е толкова голяма беда. Важно е, че информацията привлича читатели. Ако тя е невярна или изопачена, незабавно щеше да бъде атакувана. Убеден съм.
Аватар
goro
Site Admin

Мнениеот tasco » Вто Апр 30, 2013 4:33 pm

goro написа:...
Повечето предпочитат да консумират информация без да споделят свои мнения и впечатления. Но това не е толкова голяма беда. Важно е, че информацията привлича читатели. Ако тя е невярна или изопачена, незабавно щеше да бъде атакувана. Убеден съм.

Жоро, съгласен съм с теб. Наистина информацията е важната и е добре, че привлича вниманието. Но не виждам причина да се регистрираш, ако смяташ само да консумираш (т.е. да четеш). Информацията във форума е достъпна и без регистрация!!!
А Markiz говори за регистрирани потребители. И наистина има основание да се чуди - защо са регистрирани а не споделят мнението си?
Аватар
tasco

Мнениеот Markiz » Вто Окт 15, 2013 7:51 pm

Здравейте,всяка вечер цъквам на форума и виждам,че някой чете теми от форума но не смее да се регистрира а камо ли да драсне поне едно "здрасти",еми от 4-ти октомври няма и буква написана,нима нямате мнение по никоя тема,не вярвам всеки има какво да сподели или да запита за нещо,е да ама не,както казва Петко Бочаров.По лесно е така анонимно,е...........ти мързела.Хайде де съфорумци събудете се нова година идва да не вземете да я проспите! :oops:
Аватар
Markiz

Мнениеот TIHOMIR GENOV » Чет Окт 17, 2013 9:56 am

Ами здравейте....
ДА ЖИВЕЕШ ЗНАЧИ ДА СЕ БОРИШ РОБА ЗА СВОБОДА.А СВОБОДНИЯ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО.
Аватар
TIHOMIR GENOV

Мнениеот Markiz » Чет Окт 17, 2013 4:19 pm

Здрасти,ми то не било страшно.Само,че Тишо ти си един от хората ,които имат голяма активност във форума.Да видим дали някой друг няма да се прежали да натисне някоя и друга буква ааа? :shock:
Аватар
Markiz

Мнениеот Markiz » Нед Ное 10, 2013 5:24 pm

Здравейте,гледам регистрирал се някой, и нищо абе толкова ли е трудно да драснеш едно изречение,например:аз се викам Немо и съм капитан на Голф 3-ка и колекционирам актове за превишена скорост и неправилно спиране например.Абе наздраве! :oops:
Аватар
Markiz

Мнениеот Markiz » Пон Дек 16, 2013 8:34 pm

Здравейте,ЧИТАТЕЛИ това,че четете е много хубаво но по хубаво е да споделяте мнение и със другите от форума.Не мига да проумея регистрирал се значи интересува го форума а не смее да се обади.Ето последния регистриран прави един месец а не е драснал буква даже :?: :?:
Аватар
Markiz

Мнениеот goro » Вто Дек 17, 2013 8:40 am

Ами по-лесно е да консумираш (информация), отколкото да предоставяш такава на хората, а било то и собствената позиция по интересуващите ни проблеми. Прав е Боби. Ама ако заформим някое скандалче или интрижка, ще видиш тогава активност. Защото медиите ни научиха да реагираме само на лошото, на негативното, на скандалното. Доброто се пропуска, защото не е интересно и не е важно.
Аватар
goro
Site Admin

Следваща

Назад към За форума