Ехей, момчета, я давайте по-кротко! Вместо да се радваме, че съюза напук на всичко и на всички се увеличава, вие се дърляте като на женския пазар

. Какво значение има кой е дошъл, кой е ял, кой... Който може - идва, който не може - идва на следващо. Какво толкова е станало? А че спането там било за без пари - е, като е без пари да не ходим по мероприятия ли? Да не се осъществи възстановката ли?
Да, проблемът с униформите е голям. Да, съгласна съм с Данчо, трябва всичко да бъде уставно и по регламент. Но не съм съгласна с тона му. Защо всичко трябва да е все на скандал? И да се обвиняваме непрекъснато? Знам, изнервящо е, много е бавно, но имаме и известен напредък през последните 4 години, нали? Или бъркам? И пак относно униформите - да ви припомням ли мнението ви по повод момичетата с клин-чоропогащите на 1-ви март в Академията? Държа да подчертая обаче, че НЕ съм съгласна и с тона на Джендо, и с този на Тихомир.
А иначе много е лесно да намираш на някого все кусурите. Аз например страшно се дразня от това, че не знаете елементарно правописа на български език. Значи ли това, че сте лоши българи, че това, което правите, не е качествено и за нищо не става? Значи ли, че като напишете нещо неправилно, то всъщност не го мислите със сърцето си?
И вместо да посрещнем Бдинци подобаващо сред нас във виртуалното пространство, ние си изваждаме всички кирливи ризи и бързаме сами да се очерним. После... олеле, защо някой мисли и говори лошо за нас. Аман!
За униформите има специална тема, всички я знаете. Там е мястото за такива разговори, спорове, разправии, размяна на снимки, мнения, идеи и други подобни. Тук може само да се каже - ДОБРЕ ДОШЛИ, БДИНЦИ! Радвам се, че ви познавам. Благодаря за желанието и ентусиазма, с който ни посрещнахте и осъществихте първото си мероприятие. Надявам се дълги години да сме заедно и често да се виждаме.